BMW testira novi BMW M5 CS na Nurburgringu

Martin K.

Kako je službeno predstavljane zakazano prije kraja godine, M5 CS primijećen je tijekom nekih testnih krugova oko čuvenog Nurburgringa, a YouTube kanal stateidesupercars uspio je snimiti polukamofliranu limuzinu koji leti kroz zavoje.

Iako je bilo pokušaja sakrivanja prednjeg i stražnjeg dijela M5 CS, znamo da BMW želi odvojiti ovaj M5 od ostatka nekim dodatnim dodacima poput keramičkih kočnica, nadogradnji ovjesa, CFRP krovom i dodatnim sitnicama na prednjem i stražnjem braniku. Također možemo očekivati ​​uzbudljiviji izbor boja, ekskluzivne dizajne naplataka i možda drugačije šavove u unutrašnjosti.

M5 CS u videu je brz, ali djeluje jezivo tih, a buka od guma zapravo je glasnija od cijevi ispušnih plinova. Da budem iskren, ispušni ispuha gotovo da i ne postoji, a svi znamo da BMW obožava svoje auspuhe. Za pretpostaviti je da je u ovaj primjerak BMW ugradio najtiši sustav, a sa pravom grmljavinom iznenaditi će nas kasnije.

Priča se da će BMW M5 CS proizvesti 650 ks iz poboljšane verzije M5-ovog 4,4-litarskog twin-turbo V8. Trenutno M5 Competiton proizvodi 625 ks iz istog motora.

Foto: YouTube

Sljedeća objava

Mulsanne došao do kraja svoje proizvodnje

Nakon više od desetljeća proizvodnje, zadnji primjerak Mulsannea je dovršen, što označava kraj slavnog i izvanrednog životnog vijeka. Preko 7.300 primjera, svi izrađeni ručno u Bentleyevom domu u Creweu u Cheshireu, utjelovili su Bentleyevu sposobnost za proizvodnju vrhunske luksuzne limuzine. Predzadnji Mulsanne Speed ​​6.75 Edition by Mulliner završen je u […]