Garaža iz snova

Martin K.
Foto: DAVID BADER/WADE WEISSMANN ARCHITECTURE

Negdje u Wisconsinu, postoji kuća s prilagođena za izlog nekoliko automobila. Koji će od njih trenutno biti izloženi, ovisi o vlasniku kuće koji je ujedno i kolekcionar super rijetkih automobila i kojem očito ne smeta ako digitalno zavirimo u njegovu novu garažu.

Foto: DAVID BADER/WADE WEISSMANN ARCHITECTURE

Kuća, stvorena u roku od dvije godine od strane akhitektonske tvrtke Wade Weissmann, nudi dovoljno prostora za ugodan smještaj tri vozila tj. četiri, ako ih se malo „stisne“. Izložbeni salon ima visoke stropove, a među dopadljivim detaljima nalaze se posebno prilagođena vrata koja omogućuju ulaz automobilima, u ovom slučaju nekoliko kolekcionarskih automobila.

S obzirom da ne možete voziti sve automobile u isto vrijeme, ima smisla pravilno ih pokazati ako imate prostora i novca. Nova garaža ima veliku otvorenu površinu koja sadrži tri ulaza za automobile, a u blizini je i dodatni prostor za detailing. Tu je i bar kako bi se ugostili posebni događaji.

Sljedeća objava

Vozač Nascar izgubio je sponzora nakon odustajanja u iRacingu

Bubba Wallaceu se nije svidjela ideja da se utkuje bez mogućnosti dobrog rezultata, pa je odlučio odustati od utrke – samo da bi ga taj bijes koštao jednog od njegovih sponzora. Naime, Wallace je sudjelovao u Nascar-ovom Pro Invitational Series događaju na Bristol Motor Speedwayu i našao se u nekoliko […]