ABT predstavio RSQ8-R sa 740ks

Vozilica

Još jedan tjedan, još jedno čudovište izlazi iz ABT tvornice. Ovoga puta to je Audi RSQ8, najmočniji SUV Ingolstadta.

ABT ‘Power S’ kit za poboljšanje snage podiže snagu s 600ks i 800Nm na 740ks i 920Nm putem remapiranja motora i novog intercoolera za dvostruke turbopunjače. Dostupan je i sportski ispušni sustav od nehrđajućeg čelika, također po narudžbi sa zadnjim cijevima.

Vizualno je najveća razlika u širokoj upotrebi karbona u predizajniranom prednjem i stražnjem kraju kao i oko kotača. RSQ8-R se kotrlja na ABT ‘HR23’ kotačima od 23 inča.

Iznutra se nalazi još karbonskih vlakana, a pojavljuju se i detalji poput novih sjedala, novih pragova vrata i upravljača i natpisa “1 od 125” na središnjoj konzoli.

Želite jedan? ABT kaže da će nadogradnju dobiti samo 125 automobila, a koštat će vas 70 000 eura dodatno na cijenu standardnog RSQ8.

Foto: ABT

Sljedeća objava

Borba protiv virusa: JAGUAR LAND ROVER beskontaktni zaslon koji radi bez dodira

Nova tehnologija beskontaktnog dodirnog ekrana koju su razvili Jaguar Land Rover i Sveučilište u Cambridgeu pomoći će zadržavanju očiju vozača na cesti i smanjiti širenje bakterija i virusa u svijetu. Patentirana tehnologija, poznata kao “prediktivni dodir“, koristi umjetnu inteligenciju i senzore za predviđanje korisnikovog cilja na dodirnom zaslonu – bilo […]