Giulia

Prepoznatljiv talijanski dizajn, savršena raspodjela težine i jedinstvena tehnička rješenja riječi su kojima Talijani opisuju ovu limuzinu.

Dizajn

Tradicionalni dizajnerski elementi Alfa Romea nisu zaboravljeni, što pokazuju jednostavne, prirodne linije Giulije, savršeno brušena površinska obrada i legendarni nos od trolista

Izvana ga krasi dugi poklopac motora, mišićavi bokovi i najduži međuosovinski razmak u klasi. Giulia postiže savršenu raspodjelu težine 50:50 na osovinama, dok sofisticirani stražnji ovjes AlfaTM Link povećava njegove dinamičke sposobnosti, ali i udobnost u vožnji.

Iznutra je dizajn jednako jasan i centriran oko vozača. Vrhunski materijali, uključujući i pravo drvo, odabrani su zbog njihove vizualne i taktilne ugodnosti.

Zaslon od 7 inča nudi vozaču sve bitne informacije o automobilu na prvi pogled. Organizirane u četiri snimke zaslona, informacije na zaslonu mijenjaju se prema načinu rada koji je odabrao vozač, nudeći različita očitanja, uključujući ubrzanja, potrošnju goriva i predložene točke mijenjanja stupnjeva prijenosa.

Navigacijski sustav uključuje 3D karte visoke rezolucije s brzim izračunom rute čak i na mjestima gdje nije moguće pronaći GPS signal zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Također olakšava ažuriranje karte TomTom putem USB -a i omogućuje korisnicima pregled više informacija o stilu vožnje i postavkama Alfa DNA.

Oprema

U verziji Quadrifoglio, koriste se ultralaki materijali kako bi se smanjila težina vozila, a kočioni sustav je dorađen korištenjem aluminijskih elemenata, a kupcima se nudi i karbonski keramički kočioni diskovi i prednja školjkasta sjedala od ugljičnih vlakana.

Nova Giulia dostupna je s brojnim sustavima pomoći u vožnji, uključujući upozorenje na frontalni sudar, automatsko kočenje, upozorenje o napuštanju trake, prilagodljivi tempomat i nadzor mrtvog kuta.

Motori

Benzin

2,0 Turbo benzinac 200 KS AT8

2.0 Turbo Benzin 280 KS AT8

2,9 Bi-Turbo V6 Benzin 510 KS AT8

Dizel

2.2 Turbo dizel 136 KS AT8

2.2 Turbo dizel 160 KS AT8

2.2. Turbo dizel 190 KS AT8

2.2 Turbo dizel 210 KS AT8

Cijena

Početna cijena Alfa Romeo Gulie starta od 339.494 kuna.