Audi priprema prvu digitalnu svjetsku premijeru za novu A3 obitelj

Martin K.

Audi trenutno priprema prvo predstavljenje novog modela u čisto digitalnom obliku: nova A3 obitelj bit će isporučena kupcima širom svijeta tijekom ove godine. Za to se mora pripremiti i obučiti oko 15.000 zaposlenika u prodaji i uslugama kao i oko 20.000 servisnih tehničara kod maloprodajnih partnera širom svijeta. S obzirom na koronavirusnu krizu, Audi po prvi put koristi razne digitalne formate u rasponu od internetskog treninga do virtualne stvarnosti.

„S novom obitelji A3, ove godine lansiramo jednu od naših najvažnijih linija modela na tržištu. Zahvaljujući velikoj predanosti, kreativnosti i motivaciji našeg tima i naših partnera, uspjeli smo se vrlo brzo i fleksibilno prebaciti na digitalne formate treninga kako bi naša prodajna i servisna mreža širom svijeta optimizirala svoje pripreme za to “, rekao je Horst Hanschur, Šef razvoja maloprodajnog poslovanja i usluga za korisnike u AUDI AG.

„Ovdje imamo koristi od svog dugogodišnjeg iskustva u korištenju digitalnih alata za našu prodajnu i uslužnu obuku. S obzirom na trenutno tešku situaciju u svijetu, dodatno ubrzavamo prelazak na digitalizaciju koju smo već započeli. Već intenzivno radimo na sljedećim koracima i želimo dalje razvijati ovu metodologiju, posebno za našu električnu ofenzivu. S povećanjem digitalizacije naših vozila, s vremenom se digitalizira i naša metodologija obuke. “

Sada se u Europi mogu naručiti novi Audi A3 Sportback  i A3 Sedan, a oni će u salone stići na ljeto, dok će dolazak na druga tržišta ulijediti nakon toga. Ove godine u ponudu će se dodati i Audi A3 g-tron i plug-in hibridni model.

Foto: Audi

Sljedeća objava

Vrlo dinamičan dizajn MINI John Cooper Works GP

MINI John Cooper Works GP, ograničen na samo 3000 primjeraka, utjelovljuje maksimalne performanse i beskompromisnu dinamiku. To se odmah može vidjeti u dizajnu automobila: puristična, ali izrazito emocionalna vanjština i unutrašnjost vizualno prikazuju GP gene radikalnije nego ikad prije. Ravni prednji dio, zaobljeni lukovi kotača i stražnjim spojlerom vidljivim čak […]