Audi RS3 u limitiranoj Nardo Edition seriji

Martin K.
Foto: Audi

RS3 je sada dostupan u Nardo Grey boji kao dio limitirane Nardo Edition serije. Biti će ograničen na samo 200 automobila i, nažalost, samo na SAD tržište.

Kao i standardni RS3 i Nardo Edition ima RS rešetku s „quattro“ natpis na prednjem dijelu te su još opremljeni ovalnim ispuhom i stražnjim spojlerom. Boja je stavka gdje se stvari razlikuju od normalne inačice. 200 automobila za američko tržište izvedeno je u Nardo Grey boji, s crnom optičkom vanjskom oblogom na retrovizorima, stražnjim spojlerom i Audi značkama, a opremljen je 19-inčnim kotačima u dvobojnoj crnoj boji i crvenim kočionim klještima.

Sve RS3 pokreće 2,5-litreni petocilindrični turbo-motor s 400 KS, uparen sa sedmerostupanjskim automatskim mjenjačem sa dvostrukom spojkom koji obrtni moment šalje na sva četiri kotača. Za razliku od standardnog RS3, čija je najveća brzina elektronički ograničena na 250km/h, Nardo serija će dostići 280km/h, kaže Audi.

Izdanje Audi RS3 Nardo Edition već je na putu prema američkim zastupnicima s početnom cijenom od 60 895 dolara tj. 3 000 dolara više u odnosu na standardni model.

Sljedeća objava

Nakon obustave proizvodnje vozila Jaguar Land Rover okrenuo se izradi vizira za zdravstvene djelatnike

Obzirom na pandemiju koronavirusa, Jaguar Land Rover je potvrdio da će privremeno obustaviti proizvodnju u svojim proizvodnim pogonima u Velikoj Britaniji. Namjera tvrtke je da se s radom nastavi u tjednu od 20. travnja, međutim ta odluka je podložna promjeni, ovisno o datim okolnostima. Jaguar Land Rover preusmjerit će svoje […]