Bentley podržava lokalnu zajednicu za vrijeme krize uzrokovane COVID-19

Martin K.

Bentley Motors proširio je svoj program “Budi siguran” za zdravlje i sigurnost kako bi se pobrinuo za lokalnu zajednicu u Cheshireu, kao i za kolege iz Bentleyja za vrijeme koronavirusne krize. Tvrtka se fokusira na korištenju svojih specijalističkih vještina za 3D printanje preko 30 000 zaštitnih oklopa i isporučuje ih sektoru za njegu u Cheshireu, uključujući sve domove skrbi i ostale usluge lokalne zajednice. Istovremeno, Bentley poklanja osobnu zaštitnu opremu poput rukavica, maski za lice, sigurnosnih naočala i presvlaka za sjedala.

3D zaštitne folije izrađuju Bentleyevi specijalistički inženjerski timovi koristeći svoju tehničku stručnost i mogućnost 3D ispisa. 30.000 zaštitnih oklopa, u potpunosti proizvedeno u tvornici Bentley u Creweu, opskrbit će se sektorom skrbi o Cheshireu, koji uključuje sve 95 domova za njegu na tom području i ostale usluge lokalne zajednice.

Bentley je lokalnim zdravstvenim službama također pružio niz hitno potrebnih predmeta za osobnu uporabu. To uključuje donaciju 20.000 pari rukavica za jednokratnu upotrebu, 10.000 maski za lice lokalnom sektoru skrbi i 1.800 jednokratnih presvlaka za sjedala za primarnu njegu i zdravstvene usluge. Uz to, Bentley je donirao preko 40 sigurnosnih naočala svojoj lokalnoj bolnici, bolnici Leighton, s dodatnom OZO-u koja će biti osigurana u narednim tjednima.

U Bentleyu također su zauzeti pomaganju u zadovoljavanju potreba lokalne zajednice, gdje se mnogi ljudi trude pristupiti hrani i receptima. Pomogli su u isporuci paketa za lokalne banke i dobrotvorne organizacije, a sada pomažu u kupovini i odbacivanju vitalnih medicinskih potrepština kroz program People Helping People, koristeći niz službenih vozila.

Komentirajući napore podrške, dr. Astrid Fontaine, članica Odbora za ljude, digitalizaciju i IT dr. Bentley, rekla je:

„Ovo je tako nevjerojatno teško razdoblje za sve i s obzirom da su nam prioritet broj jedan sigurnost i dobrobit naših kolega, njihovih obitelji i naše zajednice, odlučni smo pružiti najbolje što možemo“.

„Koristimo vodeću svjetsku inženjersku i proizvodnu stručnost, izvanredna vozila i resurse koji nam stoje na raspolaganju, kao i naše izvanredne kolege koji će uložiti takve napore da pomognu lokalnom području i zdravstvenim profesijama na lokalnoj i nacionalnoj razini. Nastojat ćemo u narednim tjednima i mjesecima surađivati ​​sa cijelom zajednicom kako bismo na svaki način pomogli u ovom vremenu potrebe. “

Foto: Bentley

Sljedeća objava

Pogledajte kako se McLaren gotovo utopio u poplavi

Kad god vidite poplavljenu cestu ispred sebe, uvijek biste se trebali zapitati: Je li prelazak ovog vrijedan rizika? Jeste li zaista voljni kockati svoj automobil? A ako vozite sportski automobil kao što je McLaren, to čak i ne bi trebalo biti pitanje. Ne zavaravajte se naslovom videa koji kaže Lamborghini. […]