Cobra – modernizirano ultra ograničeno izdanje motocikla tvrtke Hookie

Martin K.
Foto: Hookie Co.

Nakon uspjeha sa scrambler kitom za BMW R nineT, tvrtka iz Dresdena, Hookie Co., skinula je zastore sa svoje najnovije kreacije temeljene na bavarskom modelu sa oznakom „Cobra“.

Slijepljena u crnom ruhu s izborom jedne od pet boja, Cobra ima elegantan Cafe Racer stil s agresivnim dizajnom, niskoprofilnom karoserijom, prilagođenim spremnikom goriva i futirističkim prednjim blatobranom, a poklopac svjetala obložio je Koso Thunderbolt LED prednja svjetla. Poklopac spremnika goriva zadržan je od prethodnog modela, a na šasiju je dodana i ojačana konstrukcija koja se proteže duž motocikla do stražnjeg dijela gdje je integrirana sa stražnjim poklopcem koji otkriva sjaj stražnjeg svijetla.

Ovaj model biti će ograničen na samo 10 primjeraka, a Cobra je već dostupna za prebilježbu s cijenom od 34.847 eura (uključujući cijenu motocikla bez modifikacija).

Foto: Hookie Co.
Foto: Hookie Co.
Foto: Hookie Co.
Foto: Hookie Co.
Sljedeća objava

Ferrari F399 koncept spreman za LeMans i svakodnevne prometnice

Dizajniran kao glavni konkurent Asotn Martin Valkryieu, a sigurno ćete vidjeti i djelić sličnosti, koncept Ferarri F399 kreirao je automobilski dizajner Sabino Leerentveld kao svoju viziju kombinacije bolida spremnog za LeMans i hiper automobila. Ferrari F399 koncept jedan je od rijetkih primjera potpuno organskog dizajnerskog procesa koji je krenuo od […]