Corvette C8 u sudaru samo dan nakon isporuke

Martin K.
Foto: June Bug

Kupnja sportskih automobila je uvijek emocionalna, ali ne možemo zamisliti koliko je emotivnija za vlasnika potpuno nove Chevrolet Corvette C8.

2. travnja 2020. June Bug preuzeo je svoj potpuno novi C8 na Floridi u Sebring Orange boji sa Z51 Performance paketom. Međutim, sreća nije bila dugog vijeka jer, kako kaže vlasnik, automobil je živio samo 26 sati. Već 3. travnja vlasnik je sa automobilom sudjelovao u nesreći. Prema izvještajima, crna limuzina Hyundai Accent iznenada se pojavila ispred Corvette C8, te je vlasnik predniim dijelom vozila pogodio bočnu stranu Hyundai-a.

Foto: June Bug

Vozač Hyundai-a navodno je bio pod utjecajem alkohola, a da stvar bude još gora, vozač nije imao osiguranje. Srećom, nesreća nije rezultirala smrtnim ishodom, a vlasnik Corvette zadobio je par modrica i posjekotina za koje je bilo potrebno 5 šavova. Suvozač je zaradio nekoliko slomljenih prstiju. Vozač Hyundaia još je u bolnici.

Na temelju slika, čini se da je Corvette u totalki. Udarac je bio toliko ozbiljan da je Hyundai odletio sa strane ceste dok je Corvette pretrpila oštećenja na braniku, prtljažnik, sa bočnih strana pa čak i u interijeru. Zbog krize uzrokovane koronavirusom, svi Chevrolet zastupnici su zatvoreni, a proizvodnja General Motorsa na neko vrijem je zaustavljena tako da će proći neko vrijeme prije nego što ova Corvette bude zamijenjena.

Foto: June Bug

Neka nam ovo svima služi kao podsjetnik katastrofalnih posljedica koje mogu biti uzrokovane vožnjom pod utjecajem alkohola.

Sljedeća objava

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Novi Porsche 718 Cayman GT4 RS je lakša, snažnija i još bolja izvedba jednog odličnog sportskog automobila Caymana GT4. Predviđa se da bi mogao stići krajem 2021. ili početkom 2022. godine, a evo što možemo očekivati. GT4 je Porscheov šestak vratio nazad nakon što ga je posljednjim redizajnom zamijenio četverocilindrični […]