CUPRA pokreće inicijativu za podršku FC Barceloni u utakmicama pred praznim tribinama

Martin K.

CUPRA je pokrenula inicijativu u suradnji s FC Barcelonom koja će donijeti toplinu navijača na teren Camp Nou nakon što se nogometno natjecanje vrati. Pod sloganom “Let’s win this match together”, Barcin službeni partner poziva obožavatelje širom svijeta da od kuće pošalju fotografije na kojima iskazuju podršku svom timu. Te će se slike, koje se mogu poslati putem službene web stranice Cupra, projicirati na LED ekrane koji se nalaze oko terena i to za vrijeme utakmica pred praznim tribinama na Camp Nou.

Direktor za strategiju, poslovni razvoj i poslovanje Antonino Labate ističe: „CUPRA osjeća odgovornost širenja poruke nade i pozitivnosti. Osim što nastoji prenijeti natjecateljski duh i strast iz digitalnog svijeta na travnjak, ova inicijativa nadilazi i nogomet, jer želimo izraziti da ćemo se unatoč trenutnim izazovima vratiti jači ako djelujemo zajedno “.

Sav zaprimljeni materijal upotrijebit će se za izradu audio-vizualne prezentacije koja će se tijekom igre emitirati u pravilnim intervalima, do ukupno deset puta. Zahvaljujući inicijativi CUPRA, navijači će se moći osjećati malo bliži svom klubu i svom stadionu te razveseliti svoje igrače sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Golman FC Barcelone i globalni veleposlanik CUPRA-e Marc ter Stegen poziva sve navijače Barce da ispune Camp Nou porukama podrške: „Igranje na našem Camp Nou uvijek je posebno tamo gdje je podrška naših navijača važna. Ova inicijativa je sjajna jer nam omogućuje da osjetimo njihovu prisutnost. Moramo se prilagoditi situaciji i na taj način možemo stvoriti pobjedničku atmosferu za svoje domaće utakmice. Forca Barca! ”

Foto: Seat

Sljedeća objava

Manhart MH8 800 - najsnažniji M8 Competition

M8 Competition nesumnjivo je jedan od najboljih u paleti M modela. Sa 625 KS, 750 Nm okretnog momenta i najvećom brzinom do 305 km/h, vrhunski BMW model je fascinantno brz čak i u serijskoj izvedbi. Ali to može postati još ekstremnije, što je dokazao i MANHART Performance. Tvrtka iz Wuppertala […]