Ducati Streetfighter V4 S za 2021.g. biti će dostupan i u crnoj boji

Martin K.

Ducati je najavio da će od 2021. Streetfighter V4 S biti dostupan u crnoj boji Dark Stealth, kao i u postojećoj Ducati crvenoj opciji.

Od 2021. Streetfighter će također biti u potpunosti u skladu s Euro5 normom što je značilo neke male promjene u načinu usmjeravanja ispušnih plinova, nove lamda sonde (po jedna za svaki cilindar) i veće unutarnje dijelove katalizatora, ali Ducati i dalje tvrdi da ima istu snagu.

Ono što se ipak promijenilo jest da max snaga sada doseže 13.000 o/min (250 o/min više nego prije), dok maksimalni okretni moment dolazi ogromnih 2000 o/min prije nego na trenutnom modelu i to na 9500 o/min. Ako to znači bolji zvuk pri nižim okretajima, bi to bilo poboljšanje za cestovnu vožnju.

Motocikl također dobiva nove pumpe prednjih kočnica i spojku, preuzete sa Superleggere V4. Spomenimo da je Ducati odlučio naplatiti Dark Stealth opciju te košta par tisuća kn više od standardnog crvenog modela

Foto: Ducati

Sljedeća objava

Stara škola sa novom tehnologijom, BMW R nine T

BMW je ažurirao liniju R nine T s čišćim motorom i znatno poboljšanim kompletom pomagala za vožnju zadržavajući klasičan izgled. Prvi put predstavljen 2013. godine, tržište retro roadstera doživjelo je procvat tijekom posljednjih sedam godina, što je rezultiralo nabujalom linijom koja uključuje R nineT Pure, Scrambler i Urban G / […]