Ekstravagancija na bavarski, BMW 8 Golden Thunder Edition

Martin K.

Fascinantne dinamične performanse upečatljive su kvalitete modela BMW serije 8. Luksuzni sportski automobil vrhunskog proizvođača sada je poboljšan dodatkom ekstravagancije u sve tri varijante karoserije.

Specifične dizajnerske naglaske u zlatu, zajedno s vrhunskim BMW-ovim značajkama opreme za karoseriju i unutrašnjost, osiguravaju neusporedivu mješavinu sportskog šarma i luksuza.

Golden Thunder Edition (zlatni grom) BMW serije 8, demonstrira sposobnost BMW Individual-a da posebna vozila pretvara u jedinstvene automobile za kupce sa vrlo visokim očekivanjima u pogledu stila i kvalitete. Značajke ekskluzivnog dizajna eksterijera i interijera dodaju nepogrešive naglaske koji modelima daju karakter vozila izrađenog po mjeri.

Izdanje Golden Thunder dostupno je za sve verzije modela novog coupea serije 8, kabria i Gran Coupea – Vozila ovog izdanja proizvodit će se u BMW-ovoj tvornici u Dingolfingu od rujna 2020., a M sportski paket uvijek je standardna opcija u tim vozilima.

Karoserija u metalik boji Sapphire Black ili metalik smrznuta crna i pomno odabrani akcenti u boji zlata naglašavaju atletičnost luksuznih sportskih automobila. Tamni izgled dopunjuje BMW Individual Shadow Line visokog sjaja s proširenim značajkama i crnim kočionim čeljustima za M sportski kočioni sustav.

Nos sportskog automobila i individualni luksuz kombinirani su i u unutrašnjosti modela kako bi stvorili ekstravagantan ambijent. To osiguravaju ne samo produženi BMW Individual Merino kožna obloga u crnoj boji s natpisom „Edition Golden Thunder“ ušivenim na prednje naslone za glavu i BMW Individual krovna obloga za BMW serije 8 Coupé i BMW 8 Series Gran Coupé, već posebnim unutrašnjim finišom za obradu u aluminijumskom mrežnom efektu Gold.

Foto: BMW

Sljedeća objava

Vozili smo: Novi Jazz dolazi samo u hibridnoj verziji i oduševljava paketom opreme

U predivnom ambijentu dvorca Gjalski u Zaboku Honda je danas predstavila svoj novi adut za hrvatsko tržište. Radi se o najnovijoj generaciji Honde Jazz, gradskom automobilu koji kombinira izuzetnu učinkovitost s izvanrednom svakodnevnom upotrebom, a koji je spreman udovoljiti potrebama modernih klijenata. U svojoj izvedbi, Honda se fokusirala na novu […]