Formula 1: Repriza prošlogodišnje VN Italije

Martin K.
Foto: Pixabay

Za ekipu koja je osvojila najviše VN Monzi u povijesti F1 (19 u usporedbi s drugim najboljim McLarenom 10) Ferrarijev rekord na talijanskoj stazi od 2010. godine nije se baš mijenjao do 2019. Fernando Alonso zabilježio je jedinu pobjedu desetljeća do tog trenutka, još davne 2010. godine.

Još gore od toga, Mercedes je od 2014. godine odnio svaku pobjedu na Monzi, a Lewis Hamilton je demoralizirao navijače u 2018. godini, uzevši pobjedu od Kimi Raikkonen u fantastičnom duelu između njih dvojice.

No, na krilima svoje debitantske pobjede za Ferrari na prošloj utrci u Belgiji, može li Charles Leclerc ili njegov momčadski kolega i trostruki pobjednik Monze Sebastian Vettel, zatvoriti desetljeće sanjanja pobjede?

Snimku utrke možete pogledati na F1.com te na F1 Facebook i Youtube kanalima danas od 16h.

Sljedeća objava

Indian Scout za velike brzine na ledu

Prošle godine, za proslavu 100. obljetnice Indian Scout motocikla, Indian se udružio sa Workhorse Speed ​​Shop-om kako bi izgradio pravu pojavu od motocikla sposobnog za velike brzine. Nazvali su ga Appaloosa. Uz nekoliko velikih nadogradnji, kročili su na hladnu rusku zimu povodom Baikal Mile eventa. Appaloosa se temelji na Indian […]