Gemballa Mirage GT uništena u sudaru na Manhattanu

Martin K.
View this post on Instagram

Rough morning *photos taken by me*

A post shared by ronnie c 📷 (@ronniecnyc) on

Vozač Gemballa Mirage GT, ultra rijetke, vrlo modificirane verzije već same po sebi rijetke Carrere GT, u utorak ujutro uletio je u nekoliko automobila na Manhattanu. Sudeći po slikama koje je podijelio Instagram korisnik ronniecnyc, šteta je poprilična.

Glasnogovornik New York Police Department-a potvrdio je da je vlasnik automobila uhićen nakon niza sudara. Policija je priopćila kako automobil nije ukraden, već je vozilom upravljao njegov vlasnik.

Iako policija nije iznijela identitet vlasnika, čini se da je to isti Gemballa Mirage GT u vlasništvu suosnivača GoldRush Rally-a Benjamina Chena. Chen posjeduje opsežnu kolekciju egzotičnih automobila, a na Instagramu ima više od 378.000 pratitelja i često objavljuje fotografije svojih automobila, poput ovakvog Mirage GT-a.

Automobil je udario u nekoliko vozila duž 11. avenije na zapadnoj strani Manhattana prije nego što se konačno zaustavio u 44. ulici, prenosi Fox 5 NY. Video prikazuje kako vozač gubi kontrolu nad automobilom te udara u parkirana vozila sa strane ulice.

No to nije sve, dodatni video prikazuje kako automobil nakon sudara bježi sa mjesta nesreće. Unatoč značajnoj šteti nanesenoj na prednjem kraju, automobil je uspio pobjeći s mjesta nesreće te proći kroz barem jedno crveno u tom procesu.

View this post on Instagram

WTF 🙃🙃 #porsche

A post shared by Exotics Vs Classics (@speedtimers) on

Sljedeća objava

Formula 1: Još jedan klasik iz F1 arhive

Nakon VN Australije 1986. i VN Monaca 1996. F1 je napravila anketu za gledatelje u kojoj ste mogli dati svoj glas i izabrati reprizu slijedeće legendarne utrke. Od tisuće glasova, više od 44% njih glasalo je za VN Europe 1997, finale zadivljujućeg, intrigantnog dvoboja za naslov između Michaela Schumachera i […]