Honda Garage Dreams sa 38 specijalnih CB650R

Martin K.

Već drugu godinu zaredom, Honda održava Garage Dreams u kojem će se 38 zastupnika Honde iz Portugala i Španjolske natjecati kako bi vidjeli tko može izgraditi najbolje prilagođenu verziju Hondinog CB650R. Javnost zatim može putem interneta glasati za svoju omiljenu verziju prije nego što pobjednik bude proglašen 4. svibnja 2020. godine.

Sa srednjim (649 kubika) članom Hondinog neo sports caffe asortimana, natjecanje Honda Garage Dreams 2020. ograničava svakog natjecatelja na proračun od 4.000 €. Polovica iznosa može se potrošiti na dijelove i dodatnu opremu, dok druga polovica mora ići na boju.

U konačnici, ovo omogućuje da natjecanje služi kao pametan marketinški alat za japansku marku motocikala, pokazujući potencijal CB650R kao platformu za prilagodbu koristeći proračun koji je dostupan prosječnom vozaču.

Od prijava za 2020. godinu, na raspolaganju je širok spektar dizajna od trackera, scramblera do neo sports caffea, kao i brojni drugi inspirirani kultnim Honda motociklima, poput Dakar natjecatelja, motocikla RC213V MotoGP i legendarnog RC30. Da biste pogledali svih 38 prijavljenih ili dali svoj glas za pobjednika, pogledajte web stranicu Honda Garage Dreams.

Foto: Honda Garage Dreams

Sljedeća objava

Lotus radi na korisnijem automobilu za svakodnevnu vožnju

Britanski proizvođač sportskih automobila tiho radi na novom modelu, onom kojeg je izvršni direktor Phil Popham nedavno opisao kao “posljednji sportski automobil sa unutarnjim izgaranjem”. U razgovoru sa Automotive News Europe prošlog tjedna, Popham je rekao da novi model možemo očekivati ​​ili kasnije ove godine ili početkom 2021. Temeljiti će […]