Hrvatska je dobila novi brand: Iz Španjolske nam je stigla CUPRA

Josip J

Tvrtka SEAT objavila je neovisnost marke CUPRA još 2018. godine, a proces potpunog izdvajanja i samostalnog nastupa na tržištu dovršen je tijekom ove godine.

Od 01. studenog marka CUPRA ima svoj službeni samostalni početak i na tržištu Hrvatske. Tako će od sada modeli marke CUPRA koja u automobilskom svijetu predstavlja sofisticiranost, performanse, moderan dizajn i drugačiji pristup vožnji, biti dostupni i za sve potencijalne kupce u Hrvatskoj.

Dva momenta koja obilježavaju samostalni početak rada marke CUPRA u Hrvatskoj su otvaranje ovlaštene prodajne CUPRA mreže i pokretanje moderne web stranice na kojoj se može saznati puno više detalja o samom brandu, modelima i prodajno-servisnoj mreži.

Potencijalnim kupcima na raspolaganju stoje i tri ovlaštena CUPRA trgovca:

Porsche Inter Auto Jankomir, Zagreb
Porsche Inter Auto Rijeka, Rijeka
AC Kotromanović, Osijek

Najvažniji trenutak za marku CUPRA u ovoj godini svakako je lansiranje sportskog crossover modela Formentor čiji se dolazak u Hrvatsku očekuje krajem studenog.

Formentor je prvi model u povijesti ekskluzivno dizajniran i proizveden za marku CUPRA, a koji je već izazvao veliki interes i pozitivne komentare javnost, a uskoro će biti predstavljeni i detalji opreme i cijene u ponudi za hrvatsko tržište.

Sljedeća objava

(VIDEO) Sve za 'lajk': Poznati influenser zapalio Mercedes AMG GT63s na livadi

Dvadesetogodišnji TikTok influeser Mihail Litvin odllučio se na suludi potez kada je zapalio svoj novi Mercedes AMG GT63 S na livadi u Rusiji. Zbog čega se Mihail odlučio za ovakav potez nije poznato, a kako je isprva rečeno, radi se o velikom broju kvarova i činjenica da mu je automobil […]