Indian predstavio novi FTR1200 Carbon

Martin K.

Inspiriran indijskim FTR750, koji je dominirao Flat Track Racing sa tri Grand National naslova zaredom, na prvu se vidi kako FTR Carbon ima trkači DNK.

“Za zahtjevnog vozača, FTR Carbon nudi kolekcionarski motocikl s najvišom razinom završetka i još jednom podiže letvicu za američke motocikle”, rekao je Mike Dougherty, predsjednik Indiana. “Pružajući vrhunsko iskustvo vožnje i uz karbonske naglaske koji poboljšavaju jedinstveni FTR stil, FTR Carbon je siguran da privlači divne izgleda bez obzira gdje se vozite.”

Dodajući gomilu vrhunskih značajki i tehnologija vožnje, FTR Carbon obogaćen je prednjim blatobranom od karbonskih vlakana, maskom prednjih svjetla od ugljičnih vlakana, spremnikom goriva od ugljičnih vlakana, poklopcem umjesto sjedala suvozača od karbonskih vlakana, Titanium Akrapovič ispušni sustav crne boje i pločom središnje konzole sa natpisom “FTR Carbon”.

FTR Carbon također dolazi sa tempomatom, Brembo ABS kočnicama s dvostrukim diskom, kontrolom proklizavanja, potpunom LED rasvjetom za bolju vidljivost i 4,3 ”LED zaslonom osjetljivom na dodir s USB priključkom za brzo punjenje i Bluetooth kompatibilnošću za punjenje i upravljanje mobilnim uređajima.

Vodeno hlađeni V2 motor s 1203ccm, razvija 93 kW snage i 120 Nm okretnog momenta, ima impresivno ravnu krivulju okretnog momenta i snažna ubrzanja u cijelom rasponu okretaja te dolazi sa tri načina vožnje Sport, Standard i Rain.

Foto: Indian Motorcycle

Sljedeća objava

Toyota RAV4 u odijelu Lamborghini Urusa

Ako iz bilo kojeg bizarnog razloga želite da vaš Toyota RAV4 izgleda kao Lamborghini Urus, japanski tuner Albermo ima body kit vaših snova. Tržište za ovo čini se nevjerojatno malo, ali nije li sjajno živjeti u svijetu u kojem to postoji. Albermo prodaje ovaj komplet u tri komada, a ukupna […]