Jedinstvena prilika: Sada možete zaviriti u Audijevu tvornicu i to potpuno besplatno

Josip J
Foto: Audi

Živjeti u svijetu pod utjecajem pandemije koronavirusa ozbiljno sužava broj aktivnosti koje možemo raditi .

Za ljubitelje automobila to je isto problem jer vam i za najobičniju vožnju treba – propusnica. Ipak, jedan njemački proizvođač ima ideju kako kratiti vrijeme.

Audi nudi virtualni obilazak svog proizvodnog pogona u Ingolstadtu i to potpuno besplatno. Zainteresirani mogu tako proći cijelu virtualnu tvorničku turu sjedeći u svom domu. Tu su i iskusni vodiči koji će vas voditi kroz ovu virtualnu turu.

Imate priliku vidjeti cijeli proces proizvodnje jednog Audija, od prvih proizvodnih koraka do konačnih ručnih operacija tijekom završne montaže. Budući da je tvornica zatvorena u vrijeme pandemije, korisnicima će se prikazati niz videa kako bi se objasnili različiti aspekti proizvodne linije.

Cijelo ovo virtualno iskustvo traje otprilike 20 minuta, a može varirati ovisno o interesima korisnika. Pregledi su dostupni na njemačkom ili engleskom jeziku, a zainteresirani korisnici moraju prvo rezervirati željeni termin na www.audi.stream.

Virtualne turneje bit će dostupne u srijedu i četvrtak tijekom sljedeća dva tjedna.

Odgovori

Sljedeća objava

Honda radi na novom Rebelu – Honda Rebel 1100

Do sada nam je Rebel bio dostupan samo kao model od 500 kubika, mali u usporedbi sa većim konkurentima tipa Harley-Davidoson i Indian, ali sada se radi na modelu većeg kapaciteta kako bi povećali privlačnost marke. Novi motocikl zvati će se Rebel 1100, a pokretati će ga paralelni dvocilindraš od […]