Jedinstveni Ducati Hypermotard 950

Martin K.
Foto: Ducati

Nakon što je Ducati Hypermotard 950 koncept predstavljen 2019. godine na talijanskom jezeru Como, Ducati je odlučio učiniti nešto više s tom idejom koncepta. Ducati Design Center stvorio je jedinstvenu liveriju za standardni Hypermotard, a zatim je prilagođeni Hypermotard ponudio kao prvu nagradu u ekskluzivnoj nagradnoj igri samo za vlasnike Ducatija. Kako bi sudjelovali, vlasnici Ducatia morali su na službenu web stranicu prenijeti dokaze o vlasništvu motocikla i ispuniti upitnik sa nekoliko pitanja.

Jose Carlos Sagarminaga iz Kalifornije, također je poslao svoju dokumetaciju, a za to je nagrađen prvom nagradom odnosno Hypermotard-om 950. 34-godišnji Jose Carlos je već vIasnik Ducati Hypermotard SP  kojeg, kako kaže, često koristi na stazi za track day evente. Naravno, njegov Hypermotard nema ekskluzivni grafički izgled koji uključuje autogram Ducatievog dizajnera Andrea Amate, čovjeka koji stoji iza ove liverije.

Foto: Ducati

Prema Ducatiju, “ovaj ekskluzivni i lijepi motocikl već je na putu za SAD.”

Ducati je u nagradnoj igri ponudio i obilje drugih nagrada, uključujući tri Ducati MotoGP Experience paketa za dvije osobe. Paketi se odnose na MotoGP utrku u Jerezu, gdje im se osigurava smještaj i pristup većini sadržaja na evetnu. Uz to, upoznati će se sa vozačima Ducati Team MotoGP Andreom Doviziosom i Danilom Petruccijem.

Foto: Ducati

Od nagrada se se još nudili modeli u veličini 1:8 Ducati Hypermotard 950, i ruksaci napravljeni isključivo za ovu igru. Zadovoljni odazivom, iz Ducatia kažu da će organizirati i druge nagradne igre ovakvog tipa za sve vlasnike registrirane na MyDucati.

Sljedeća objava

Veliko priznanje: Mazda3 osvojila je nagradu za Svjetski automobilski dizajn 2020. godine

Mazda ove godine slavi sto godina svog postojanja, a kao kruna te obljetnice stigla je nagrada za Svjetski automobilski dizajn 2020. godine za model Mazda3. Riječ je o jednoj od posebnih kategorija natjecanja World Car Awards (WCA) , a Mazda3 je drugi model ovog proizvođača koji je osvojio ovaj naslov […]