Jeste li se zapitali koliko loptica za golf stane u prtljažnik Seat Tarracoa?

Martin K.

SEAT Tarraco su golf igrači i profesionalci iz industrije izdvojili kao „Idealni automobil“ na 11. izdanju Španjolskog medijskog kupa. Zato što udovoljava svim zahtjevima koje golfisti zahtijevaju kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za bavljenje svojim omiljenim sportom: praktičnost, nastanjivost i poštivanje okoliša.

Nosivost prostora za prtljagu također je bila ključni faktor. No koliki je točno kapacitet prtljažnika Tarraca? Točan broj pronašli smo u neviđenom izazovu koji je idealan za ljubitelje golfa.

Koliko golf lopti stane u prtljažnik Tarraca? Ako loptica za golf ima promjer 4,27 centimetara i obujam 40.679 cm3, a prtljažnik petosjednog Tarraca ima kapacitet od 760 litara, koliko će stati? Saznali smo uz pomoć dvoje perspektivnih mladih golfera koji su surađivali u ovom posebnom punjenju prtljažnika.

Udar za udarcem počinju puniti prtljažnik koristeći pokrete koji su im druga priroda. “U danu treninga na poligonu pogodili smo stotine lopti, pa smo navikli udarati jednu za drugom na isto mjesto bez ikakvog velikog fizičkog napora”, kaže Marina Martinez, koja golf igra od svoje četvrte godine .

Prtljažnik Tarracoa jedan je od najvećih SEAT-ovih zapremine 760 litara, odnosno 1.920 litara s preklopljenim sjedalima. Ukupno 8.500 loptica za golf stane u prtljažnik Tarraca, a da se ne izliju preko police. Pravi rekord koji pokazuje kapacitet pohrane i svestranost najvećeg SEAT-ovog SUV-a.

Kako je izgledao eksperiment pogledajte u videu.

Foto: Seat

Sljedeća objava

(VIDEO) Brabus G klasa Invicto je zbilja nepobjediva

Pretjeran, upadljiv i ekstreman. To su pridjevi riječi na koje pomislimo na spomen njemačkog tunera Brabus koji je specijaliziran za Mercedesove modele. Ova njemačka tuning kuća odlučila je doraditi najekstremniji model iz Stuttgarta, G klasu ili popularni G-Wagen. Nazvali su ga “Invicto by Brabus”, čini se da zaista i jest nepobjediv. Punog imena Invicto […]