Kad novac nije problem: Evo što se dogodi kada vam prodavač slaže automobil

Martin K.

Zamislite da radite u auto salonu kao prodajni savjetnik i jedan od kupaca vam kaže da mu složite auto po svojoj želji, zeleno svjetlo za odabir najboljih opcija i opreme, bez razmišljanja o troškovima.

YouTuber Chevy Dude, koji radi za Chevrolet salon u Kentuckyu, dobio je upravo ovakvu vrstu slobode od jednog od svojih kupaca koji je naručio novi Chevrolet Corvette. Najbolje od svega kupac je dao odobrenje da se sve snima i objavi na YouTube kanalu.

Početna cijena ovog modela iznosi 58.900 dolara, no kako je ovaj automobil dobio Z51 Performance paket, 19“ prednje i 20“ stražnje kotače, stražnji spojler te još mnogo toga cijena se popela na približno 99.000 dolara.

Popis dodataka i kompletan pregleda auta pogledajte u videu ispod, a nama javite kako bi izgledao vaš Corvette.

Foto: YouTube

Sljedeća objava

Sjećate li se popularne 'Peglice'? Ovo bi trebao biti njen nasljednik

Popularna “Peglica”, odnosno Fiat 126P, jedan je od automobila koji je obilježio jednu cijelu dekadu, a iz Fiata je procurilo kako bi mogao izgledati njen nasljednik. Budući da se novi Fiat 500 pokazao vrlo uspješnim modelom Talijani bi možda trebali razmotriti pokretanje proizvodnje retro varijanti još kojeg malenog klasika. Jedan […]