Kakav manijak! Gađao kolegu na karting stazi te ga umalo usmrtio

Josip J

Na utrci Svjetskog prvenstva u kartingu u Italiji dogodio se incident koji je mogao završiti tragično.

Naime, vozač Luca Corberi je neobjašnjivim potezom umalo ozlijedio kolegu Paola Ippolita koji je pritom mogao teško stradati.

Nakon što je izletio sa staze, očito frustriran vožnjom svoga kolege, stao je pokraj staze, uzeo odlomljeni komad svog bolida i čekao da Ippolito dođe. Kad je ovaj u velikoj brzini stigao, Corberi ga je gađao, pri čemu su mogli stradati i ostali vozači u koloni, a posljedice su mogle biti fatalne.

No, Corberi nije stao na tome. Nakon što su završili utrku čekao je u boksu da Ippolito izađe iz svog bolida i zaletio se na njega nogom u stilu Brucea Leeja. Nakon što ga je srušio na pod krenuo ga je udarati šakama. Srećom, u blizini su bili i ostali vozači kao i ostali članovi timova koji su ih ubrzo rastavili i spriječili veće ozljede.

Na društvenim mrežama su se gotovo svi složili kako Coberija treba doživotno izbaciti iz sporta, a dio njih je podsjetio kako je staza South Garda Karting u vlasništvu Corberijeve obitelji što naravno baca novu sjenu na njegovo ponašanje.

Foto: Pixabay / Screenshot

Sljedeća objava

Ne, nije šala: Policija je nekada koristila Ferrari za lov na bjegunce

Ovo je definitivno “najcool” policijski automobil koji ste ikad vidjeli – Ferrari 250 GTE serije II iz 1962. godine. Služio je u Rimu nekih šest godina prije nego što je povučen iz aktivne službe, a sada se prodaje za nepoznatu svotu u tvrtki Girardo & Co. Priča kaže da talijanska […]