Kako!? Zalutala na stazu dok je utrka bila u tijeku

Martin K.

Nerijetko se izgubite u vožnji. Svi to radimo, bilo da je to na novom i nepoznatom mjestu ili negdje gdje često ne zalazimo, ali kladim se da nikada niste slučajno ušli na stazu na kojoj je u tijeku prava utrka.

No 29-godišnja dama u svom Miniju učinila je upravo to i bila skroz zbunjena. Bila je nazočna na utrci ubrzanja u Brazilu na kojoj se natjecala, a kad je utrka završila, nastavila je voziti pa se izgubila toliko da je završila na obližnjoj stazi, popularnom Interlagosu.

U vrijeme kad se pojavila na stazi, u tijeku je bila stvarna utrka. Ova utrka bila je ekskluzivno za Mercedes Challenge trkaće automobile, što je značilo da njezin Mini Cooper S nije baš prikladan za tu priliku.

Tijekom same utrke komentatori su izjavili da je vozač Minija trebao biti uhićen, ne znajući u to vrijeme da je njezin postupak bio potpuno slučajan. Kasnije je automobilski savez Sao Paula rekao da istražuje incident.

Foto: Youtube

Sljedeća objava

Novi Triumph Trident za ozbiljan napad na konkurenciju

Triumph je napokon predstavio Trident, dizajniran da sruši Yamahin MT-07 s vrha u srednjoj kategoriji. Ne, nije samo preoblikovani Street Triple S ako je to ono što mislite. Za početak je motor potpuno drugačiji i iako mogu dijeliti isti kapacitet, sve ostalo je potpuno drugačije. To znači novi klip, nova […]