Kamuflirani električni BMW serije 3 uočen u javnosti

Martin K.

Električni planovi iz Munchena polako, ali sigurno izlaze na svjetlo dana. Fotografi su snimili potpuno električnu varijantu serije 3, jer BMW želi predstaviti EV varijantu za svaki svoj model.

Slike prikazuju automobil koji je vrlo sličan verziji koju trenutno možete kupiti, iako je prekriven kamuflažnim naljepnicama. Osim nedostatka ispušnih cijevi, jedina stvarna karakteristika koja prototip razlikuje od standardne verzije je oznaka ‘Electric Test Vehicle’ koju ljudi iz Münchena korisno stavljaju na svoja elektirčna vozila. po svojim EV-ovima.

Još nema podataka o dometu ili performansama električne trojke, ali znamo da će se temeljiti na znatno poboljšanoj tehnologiji eDrive u iX3, a kasnije iNext-u.

Stilski gledano, očekujemo nešto vrlo slično trenutnoj trojki, iako će prednji dio automobila izgledati malo drugačije. Kao i iX3, električna serija 3 ima manje ulaza za zrak na prednjem dijelu automobila zbog smanjene potrebe za hlađenjem.

Slike nam dolaze nakon predstavljanja BMW-a iX3 EV, što je crossover učinilo prvim modelom koji dolazi sa hibridnim, električnim i benzinskim pogonom.

Foto: CARmagazine

Sljedeća objava

Za 2021. BMW S1000RR u crnoj varijanti

BMW je najavio promjene koje ćemo vidjeti za 2021. godinu, uključujući novu crnu boju za S1000RR pod nazivom black storm metallic. Novi, stealth izgled sadrži crni podokvir i plastiku, dok jedinu drugu boju možemo vidjeti na životopisnim crvenim naljepnicama “RR”. Motocikl će također biti u potpunosti po prvi puta biti […]