Koncept električnog BMW-a objedinjuje retro sa modernim dizajnom

Martin K.

Volimo vidjeti dizajnere kreativne kada su električni motocikli u pitanju. Svaki je jedinstven po svojim značajkama, a ovaj koncept električnog BMW-a pomiješan sa El Solitario MC elementima nije ništa slično što smo vidjeli u svijetu e-motocikala.

Ovaj je električni motocikl dizajniran za putovanja na duže relacije imajući u vidu bilo kakve teške uvjete koji se mogu pojaviti na putu. Estetiku su inspirirali i kultni Ural motocikli, a dizajner je dodao svoje moderne dodatke na ovaj BMW. Tradicionalna prikolica za putnike zamijenjena je modernom prikolicom opremljenom alatima i osnovnom opremom. Također uključuje remenje za držanje tereta ili alata koji nosite, a s ravnim podom, postoji prostor i za dodatne baterije.

Za pomoć noćnom vidu tijekom dugih avantura na putu, na prednjem dijelu odvojive bočne prikolice nalaze se tri LED reflektora. Dizajner odaje modernu počast Ural motociklu s detaljnim elementima dizajna. Glatko, kutno tijelo električnog motocikla ima sivu boju koja mu daje minimalnu privlačnost i pored svoje mišićave gradnje.

Sadrži i zaslon s osnovnim kontrolama koje olakšavaju komunikaciju s jednostavnim korisničkim sučeljem. Cijeli motocikl pokreće 18,7 kWh baterija podržana dodatnim zalihama teretne prikolice. To je još uvijek koncept, tako da se ne znaju točne specifikacije, ali dizajniran je za vožnje na duge staze i prilično je privlačan za električni motocikl koji uravnotežuje nostalgiju s futurističkim sastavom.

Foto: Designer Iago Valino

Sljedeća objava

Singer Anglet Commission Porsche 911

Brušeni nikal i polirani mesing su spojevi prošlih vremena. Ako vjerujete da je to istina, najnoviji Singer Porsche nije za vas. Objavljen na Facebooku s nekoliko nevjerojatnih detalja, Anglet Comission još je jednom podigla ljestvicu. Vanjski je izgled tamno ljubičaste boje, nazvane Aubergine Light Pearl. Automobil ima izložen otvor za […]