Lamborghini sa rekordnom prodajom u rujnu

Martin K.

Automobili Lamborghini imali su najbolji rujan u povijesti sa 738 automobila isporučenih kupcima u jednom mjesecu.

Stalno pozitivan trend tijekom posljednja tri mjeseca rezultirao je s 2.083 jedinice isporučene kupcima u trećem tromjesečju 2020. godine, što ilustrira energiju kojom je Lamborghini odgovorio na razdoblje novih izazova.

Unatoč teškoj godini koju je obilježila pandemija Covid-19, Lamborghini je usvojio mogućnosti za reorganizaciju i upravljanje poslovanjem u kontekstu nove ‘normalno’. Iako je tvrtka prva u automobilskom sektoru zatvorila proizvodnju i urede, stavljajući sigurnost ljudi na prvo mjesto, dinamičan povratak u poslovanje sedam tjedana nakon prestanka rezultirao je novom poslovnom strategijom.

Ponovnim otvaranjem lansirana su tri nova modela: Huracan RWD Spyder, Sian Roadster i Essenza SCV12. Talijanska tvrtka za super sportske automobile postigla je važne prekretnice u proizvodnji s 10.000 proizvedenih Urusa i Aventadora, kao i kontinuirani rast na kanalima društvenih mreža i pokretanje kulturnog projekta za potporu zemlji: S Italijom, Za Italiju.

Stefano Domenicali, predsjednik i izvršni direktor Lamborghinia kaže: „Izuzetno sam ponosan na ove rezultate: oni potvrđuju izvrstan posao koji smo radili tijekom godina, održavajući svoju poziciju vrlo ambiciozne, poželjne i robusne marke u automobilskom svijetu.”

“Naš je tim prevladao trenutak značajne nesigurnosti velikom fleksibilnošću, predviđanjem i spremnošću za reakciju. Eksperimentirali smo s novim načinima povezivanja s kupcima i entuzijastima, nastavljajući pritom težnju za postizanjem novih ciljeva neprestanim pogledom u budućnost: prepoznatljiva karakteristika Lamborghinija. “

Foto: Lamborghini

Sljedeća objava

BMW vratio u život posebnu oznaku sportskih modela! Novi 128ti

Sa svojim posebno podešenim M Sport ovjesom (spuštenim za 10 milimetara), Torsenovim diferencijalom s ograničenim proklizavanjem i prilagođenom upravljačkom programu, ekskluzivni kompaktni sportski model s pogonom na prednje kotače usredotočen je na izuzetno privlačan užitak u vožnji – tvrde iz BMW-a. BMW 128ti prenosi s BMW-a M135i xDrive čvršći anti-roll […]