Lamborghini Urus već na 10.000 proizvedenih primjeraka

Martin K.

10.000-ti Lamborghini Urus otkotrljao se s proizvodne linije u Sant’Agata-i, samo dvije godine nakon što je započela prodaja. Što znači da je dostigao brojku u duplo kraćem vremenu koliko je trebalo Huracanu.

Porsche Cayenne je prvi put dokazao da se SUV-ovi prodaju više od sportskih automobila prije gotovo dva desetljeća, a čini se da ta teza stoji i dan danas.

Urus je novi predvodnik marke, a Lamborghini je 2019. godine izgradio lakirnicu kako bi se poigrao bojama. To ih je uredno dovelo do automobila broj 10.000, namijenjenog Rusiji, a završen je u ‘Nero Noctis Matt’, novoj nijansi crne boje, dopunjenoj paketom karbona izvana i narančastom unutrašnjošću.

“Ovo bi mogao biti važan trenutak”, rečeno je kada je  Huracán u 2018. godini dostigao brojku od 5 znamenki, posljednji put kada je snažni superautomobil sa srednje smještenim motorom bio Lamborghinijev predvodnik, barem po mjeri proizvodnih brojeva. Tužna pomisao? Za nas svakako da.

Foto: Lamborghini

Sljedeća objava

Mercedes je napravio reklame s lutkama koje testiraju sudare i urnebesne su

Mercedes Benz je poznat po vrlo zanimljivim reklamama, ali ova mala animirana serija dokazuje da Nijemci imaju itekakvog smisla za humor. Ovu malu TV emisiju napravio je marketinški odjel Mercedesa i nazvan je ‘Mercedesovom originalnom serijom’, a do danas su napravljene četiri epizode i traju oko jedne minute. Serija nam […]