Land Rover Defender u izvedbi tvrtke Lumma Design

Martin K.

Ovo je modificirani Land Rover Defender. Toliko već možete pretpostaviti. Njemački tuner Lumma modificirao ga je kako bi postao, prema Lumminim vlastitim riječima, “terenski sportaš sa mišićima”, što je zasigurno jedan od načina da se opiše ovaj stroj.

Nazvan Lumma Design CLR LD, započet ćemo s lukovima kotača, koji proširuju karoseriju za 40 milimetara, ispod kojih sjede Lumma aluminijski naplatci, dostupni od 19 do 23 inča i umotani u gume po vašem izboru (za cestu ili off-road).

Izgledu karoserije doprinosi novi prednji spojler, novi bočni pragovi, novi stražnji branik i nova prednja maska, sve od laganih karbonskih vlakana ili poliuretanske plastike. Dva reflektora na krovu u međuvremenu “naglašavaju off-road karakter”.

Ako vam to nije bilo dovoljno, njemački je tuner dodao i velike usise za zrak, sportski ispušni sustav i, kao završni detalj, modificirao ovjes tako da cijela stvar sjedi 30 mm više.

Izmjene iznutra uključuju trodijelni komplet pedala od anodiziranog aluminija, podne prostirke s markom Lumma, teretni tepih s oznakom Lumma i cjelovitu unutrašnjost kože od Lumme. Lumma još nije dala cijenu, ali navodi da je datum isporuke proljeće 2021. Onda, jednostavno pitanje. Bi ste li voljeli biti za volanom jednog?

Sljedeća objava

Mclaren Senna GTR LM

1995. godine Mclaren je sa svojim modelom F1 GTR na popularnom Le Mansu završio na 1., 3., 4., 5. i 13. mjestu. Kako bi odao počast legendarno utrci McLaren je predstavio niz od pet spektakularnih Senna GTR-a dotjeranih da izgledaju poput onih F1, svaki s posebnom livrejom za koje je […]