LEGO predstavio Ducati Panigale V4 R

Martin K.

LEGO Tehnic je svojim ljubiteljima odlučio predstaviti novu kreaciju, a to je LEGO Ducati Panigale V4 R sastavljen od 646 LEGO dijelova koji čine funkcionalan ovjes, autentični mjenjač i, naravno, mnoštvo talijanskog šarma.

Možemo reći da je ovo pravo iznenađenje s obzirom na to da se LEGO u zadnje vrijeme fokusirao samo na vozila sa četiri kotača poput predstavljanja svih vozila iz Fast & Furious serijala. Partnerstvo sa talijanskom tvrtkom Ducati rezultiralo je motocikom prekrasnog izgleda sa klasičnom crvenom bojom koji mjeri 30.5cm u dužinu i 15cm u visinu.

LEGO je uključio puno realističnih značajki u ovaj model poput dvostupanjskog mjenjača, koji je prvi ove vrste u motociklu izrađenog od LEGO dijelova, prednjeg i stražnjeg ovjesa, a ispod odvojivih crvenih oklopa naći ćete i autentičnu kopiju motora tj najsličniju koju LEGO može postići sa svojim dijelovima.

Službena cijena i datum kada bi se mogao očekivati na policama u Hrvatskoj još nisu poznati, a u Americi je LEGO najavio cijenu od 69.99$ za što mnogi kažu da je prikladna cijena za komplet ove veličine, a službeni pečat odobrenja talijanskog proizvođača samo dodaje cjelokupnoj privlačnosti.

FOTO: LEGO
Sljedeća objava

MotoGP: Rossi: „Nisam najveći, već samo jedan od najboljih“

Koristeći ovu situaciju mnogi od nas provode dosta vremena na društvenim mrežama, tražeći novosti i dopisujući se. U takvoj situaciji su se našli i bivši nogometaš Christian Vieri i deveterostruki prvak Valentino Rossi te odlučili podijeliti par riječi putem Instagrama. Sve je krenulo kada je Vieri odlučio napisati: „Vale ti […]