Mansory je u ruke uzeo Cayenne Coupe i ovo je rezultat

Josip J

Švicarska tuning tvrtka Mansory svoju je pažnju posvetila Porscheovom modelu Cayenne Turbo Coupe.

Mansory je obično umjeren u svojim projektima, a to je slučaj i sa Cayenneom koji je dobio karbonski poklopac motora, usisnike zraka, prednju masku, pragove, bočne retrovizore okvire svjetala, stražnji spojler i difuzor.

Automobil je u svijetlo narančastoj boji, a unutrašnjost je također prošla sličan tretman te sadrži još karbona i najkvalitetniju kožu.

Naravno, snaga standardnog Cayennea Turbo, koji razvija 542 KS i 770 Nm okretnog momenta, povećana je na 690 KS i 900 Nm okretnog momenta zahvaljujući remapiranju ECU jedinice i ugradnjom ispušnog sistema visokih performansi.

Rezultat? Performanse se dižu na maksimalnu brzinu od 300 km/h, a ubrzanje od 0 do 100 km/h smanjuje se na 3,2 s. Pristojne brojke za auto teži od dvije tone.

Naravno cijena je kao i kod svih Mansory modela na upit samo za ozbiljne kupce, no ne sumnjamo da je riječ o milijunima… kuna.

Foto: Mansory

Sljedeća objava

Jedan od najboljih automobila ikad napušten stoji i propada

Još jedna nevjerojatna vijest stiže nam iz Kine. Par fotografija koje je ulovio korisnik  cherongermando na instagramu pokazuju kako jedan od najboljih super automobila stoji i propada već nekoliko godina. Radi se o Porsche Carreri GT koja se nalazi u Ferrari/Maserati auto salonu otvorenom 2005. godine u Kini. Kako se […]