Maserati objavio nove fotografije nadolazećeg MC20 modela

Martin K.

Još u siječnju Maserati je objavio kamuflažne fotografije novog modela, u veljači je otkrio da će sportski automobil nositi naziv MC20, a zatim je u ožujku objavio nekoliko mutnih fotografija. U objavi u kojoj se navodi da je automobil posvećen pokojnom, legendarnom Sir Stirlingu Mossu, Maserati nam je servirao nove fotografije. Ove fotografije nude nam prvi jasni pogled na MC20, otkrivajući elegantan dizajn niskog profila koji podsjeća na Alfa Romeo 4C.

Nagađamo kako će MC20, koji bi trebao izaći ove jeseni, šestero znamenkastu cijenu (eura) kao što odgovara talijanskom sportskom automobilu opremljenom novim twin-turbo V-6 koji će izbacivati više od 600 konjskih snaga. Očekuje se da će kasnije stići i hibridna verzija jer Maserati kaže da će kroz vrijeme doći verzija sa baterijom.

Foto: Maserati

Sljedeća objava

One-of-One Harley Davidson LiveWire

Električni Harley Davidson LiveWire već je prilično jedinstven motocikl sam po sebi, ali Harley je odlučio napraviti korak naprijed i stvoriti sasvim jedinstveni LiveWire kako bi ga ponudio na aukciji te donirao sredstva za pomoć u borbi protiv koronavirusa i fondu za oporavak. Harley je na motocikl dodao niz dijelova […]