McLaren Senna u rukama Novitec-a do 889ks

Martin K.
Foto: McLaren

Novitec, njemačka tvrtka za tuning poznata po proizvodnji Ferrarija 812 N-Largo, uzela je pod svoje i nadogradila McLaren Senna-u s tri različite razine tuninga. S najvišom razinom tuninga, Novitec tvrdi da će Senna dostići 0-100 km/h za 2,7 sekundi.

McLaren Senna serijski dolazi sa twin-turbo 4.0 litrenim V8 motorom koji proizvodi 789ks i 80Nm okretnog momenta. Novitec koristi ECU za remapiranje motora i poboljšavanje snage i okretnog momenta, a Senna će proizvesti 889ks pri 7.100 okretaja u minuti i 888 Nm okretnog momenta pri 6.300 okretaja/min.

Osim ECU-a, Novitec Senna opremljena je Novitec Race GTR ispušnim sustavom i dvije ispušne cijevi mogu biti izvedene sa poliranim ili mat crnim završetkom

Serijski Senna dolazi sa već impresivnim brojkama. 0-100 km/h u 2.7 sekundi, dodatnih 5 sekundi do 160km/h te još 5.4 sekundi do 240km/h. Usporedbe radi Novitec Senna stotku hvata za istih 2.7 sekundi, do 200 km/h je potrebno 6.5 sekundi, dok će se kazaljka brzinomjera zaustaviti na maksimalnih 334km/h.

Novitec agresivnu karoseriju i aerodinamku nije mijenjao, ali je dodao 20 i 21 inčne Vossen alu naplatke zamotane u Pirellieve P Zero pneumatike. Kupci mogu birati između 72 različite nijanse boja naplataka te u potpunosti prilagoditi interijer automobila kožom ili Alcantarom.

Sljedeća objava

Ovakav oglas još niste vidjeli: Pogledajte kako je ovaj vlasnik opisao svog voljenog Kadetta

Na oglasniku možemo vidjeti razne oglase za automobile koji će zaokupiti našu pažnju, bilo zbog samog vozila, njegove cijene, ponude ili nečeg trećeg. U moru automobila koji se oglašavaju kao novi, očuvani ili garažirani postoje i oni oglasi koji će nas do suza nasmijati. Na takav smo naišli listajući oglasnik […]