MotoGP: Jerez želi publiku na tribinama

Martin K.

Činilo se izglednim da će MotoGP prvenstvo startati daleko od očiju javnosti tj. iza zatvorenih vrata. Međutim, možda to ipak neće biti slučaj. Gadonačelnik Jereza Mamen Sanchez zatražio je sastanak sa Carmelom Ezpaletom, CEO Dorna Sportsa, i potpredsjednikom Andaluzijske vlade Juanom Marinom kako bi raspravili o mogučnosti otvaranja utrke MotoGP za javnost 19. i 27.07.

Za sada je ovo samo prijedlog koji se mora detaljno istražiti i analizirati kako i na koji način bi on mogao biti implementirtan. Naravno da će se broj mjesta smanjiti u odnosu na standardnu situaciju i mjesta za fanove izolirati.

Ovaj sastanak će poslužiti kako bi se definirale faze prijedloga i naravno, donijeli neki novi prijedlozi za bolju realizaciju. Otvaranje tribina za javnost bi također značilo i povećanje troškova staze koji su unaprijed već definirani. Konačnu odluku znati ćemo u nadolazećim tjednima, ali ideja je ovdje, a gdje ima volje ima i načina.

Foto: MotoGP

Sljedeća objava

Ovaj oglas će vas nasmijati do suza: ‘Prodajem BMW-a u kojeg sam uložio srce, dušu, vrijeme i obiteljske probleme

Na Facebooku je osvanuo zanimljiv oglas za prodaju BMW-a koji nam je zapeo za oko i to zbog samog opisa vozila. Čitajući oglas vidljivo je kako je vlasnik bio jako emotivno vezan za svoj auto. Mladić iz malenog mjesta u okolici Virovitice upustio se u prodaju svog BMW-a 320d, model E90 iz 2007. godine. […]