MotoGP: KTM na prodaju stavio svoja dva trkaća motocikla iz 2019.g. RC16

Martin K.

KTM je odlučio fanovima diljem svijeta pružiti priliku da kupe dva njihova MotoGP motora iz 2019. RC16 u sklopu izvanrednog MotoGP paketa.

Tim ima na prodaju dva motocikla prototipa RC16, po cijeni od 288.000 eura (bez PDV-a). U sklopu paketa odabrani kupci dobit će i:

– Cijeli set trkačkih kožnih odijela Pol Espargaroa
– Potpisanu kacigu Espargaroa
– VIP MotoGP paket za bilo koji događaj 2021. (ovisno o dostupnosti staza). Uključujući zakulisnu turneju, susretn s MotoGP vozačima i čitav set odjeće Red Bull KTM Factory Racing tima
– Vikend pristup Red Bull Energy Stationu sa all-inclusive cateringom.

Espargaro je 2019. godine RC16 KTM odveo u prvi startni red na Misanu, osigurao osam završnica u Top 10 i postigao 100 bodova u najboljoj ukupnoj sezoni do sada za KTM u MotoGP-u.

Od brojki ovog motocikla naziru se sline na ustima, 1000 kubika, četverocilindrični motor sa V konfiguracijom koji proizvodi više od 265 ks te može dostići brzinu od 340 km/h.

Motocikl također dolazi sa Akrapović ispušnim sustavom, savršenim mjenjačem i jedinstvenim KTM okvirom.

Ozbiljni upiti očekuju se na mail [email protected], nakon čega KTM zadržava pravo sastavljanja popisa kupaca i donošenja konačne odluke o odredištu dva trkačka motocikla.

Foto: MCN

Sljedeća objava

MotoGP: Marquez neće nastupiti ni u Brnu, zamijeniti će ga Bradl

Prvak MotoGP-a Marc Marquez propustiti će nedjeljnu Veliku Nagradu Češku nakon druge operacije na slomljenoj ruci, a testni vozač Stefan Bradl zamijeniti će za utrku, potvrdio je u utorak njegov Repsol Honda tim. Španjolac Marquez operirao se u ponedjeljak kako bi zamijenio oštećenu pločicu od titana, umetnutu nakon što je […]