MotoGP: Marquez Unlimited: njegova osma titula sada je film

Martin K.
Foto: MotoGP

Red Bull je snimio dokumentarni film koji govori o savršenoj sezoni španjolskog prvaka. Marquez je mogli bi smo slobodno reći bez limita i granica, a film posvećen njemu ne može se zvati ništa manje nego “Unlimited”.

Dokumentarni film govori o Marcovoj savršenoj sezoni, 2019. koja je započela operacijom ramena i završila još jednim trijumfom: svojim šestim naslovom u MotoGP-u, osmim u karijeri.

Film je prepun svega: treninga, duela s Doviziosom i Quartararom, padova i mnogih pobjeda. To je priča o vozaču koji mijenja Svjetsko prvenstvo i koji svake sezone redovito ažurira knjige rekorda. Marquez, ali i njegovi protivnici glavni su glumci, što daje neviđenu perspektivu o prvaku iz Cervere.

Prvo kokice, a zatim klik OVDJE da biste uživali u filmu.

Sljedeća objava

(VIDEO) Iskoristio pandemiju i praznu autocestu: Pogledajte kako Ferrari LaFerrari postiže brzinu od 372 km/h

Na YouTube se pojavio video koji prikazuje kako Ferrari LaFerrari na njemačkoj autocesti dostiže brzinu od čak 327 km/h. Nesavjesni vozač koji je ovaj pothvat snimao mobitelom očito je htio iskoristiti pandemiju koronavirusa i praznu njemačku autocestu na dijelu gdje ne postoji ograničenje brzine. Kada se pojavio prije sedam godina, […]