MotoGP: Pred nama druga virtualna utrka sezone

Martin K.

U nedjelju, 12.04., imati ćemo priliku gledati drugu po redu virtualnu utrku MotoGP-a. Uz šest najboljih iz prve utrke, u drugoj će im se po prvi puta pridružiti i Valentino Rossi, Danilo Petrucci, Takaaki Nakagami, Tito Rabat i Michele Pirro dok je Cal Crutchlow opravdao svoje ne sudjelovanje tvrdeći da nema PlayStation kod kuće. Prvu utrku pogledalo je tri milijuna gledatelja.

Red Bull Ring u Austriji odabran je za domačina virtualne utkre u igri MotoGP19. Događaj će se sastojati od petominutnih kvalifikacija nakon koji slijedi utrka od 10 virtualnih krugova. Fabio Quartararo bio je najbrži u kvalifikacijama u uvodnoj utrci na talijanskom Mugellu, no nije završio na podiju zbog ranog sudara sa budućim momčadskim kolegom iz Monster Energy Yamahe MotoGP Maverickom Viñalesom.

Prijenos utrke, nazvane #StayAtHomeGP, započinje u nedjelju 12. travnja u 15h, a događaj će se prenositi putem svi službenih MotoGP društvenih kanala (YouTube, Facebook, Twitter, Instagram) kao i na službenoj stranici MotoGp.com. Nakon utrke, održati će se intervju sa pobjednikom putem Instagram Live-a.

Sljedeća objava

Formula 1: Repriza prošlogodišnje VN Italije

Za ekipu koja je osvojila najviše VN Monzi u povijesti F1 (19 u usporedbi s drugim najboljim McLarenom 10) Ferrarijev rekord na talijanskoj stazi od 2010. godine nije se baš mijenjao do 2019. Fernando Alonso zabilježio je jedinu pobjedu desetljeća do tog trenutka, još davne 2010. godine. Još gore od […]