MotoGP: Rossi će donijeti odluku o budućnosti prije početka sezone

Martin K.
Foto: Pixabay

Valentino Rossi želio bi nastaviti sa utrkama i slijedeće sezone, kada će sjajni talijan napuniti 42. godine, no tu je odluku htio donijeti tek nakon nekoliko odvoženih utrka kako bi vidio koliko je još uvijek konkurentan.

S obzirom na broj odgođenih utrka ove sezone te još neizvjesan početak iste, odluku će morati donijeti i prije početka.

“Mislim da ću se morati odlučiti prije sezone, jer u najoptimističnijoj situaciji možemo početi sa utrkama ​​u drugoj polovici sezone, tako da se nadam oko kolovoza ili rujna, ako sve bude dobro”, rekao je Rossi u Yamaha Q&A na YouTubeu

“Ali moram donijeti svoju odluku prije. Želim nastaviti, ali moram donijeti tu odluku bez ikakvih utrka.“ dodao je.

Za sada je plan da Rossi napusti glavni Yamahin tim krajem 2020.godine i zamijeni mjesta sa 21-godišnjim francuskim vozačem Fabiom Quartararom u drugom Yamahinom timu Petronas Yamaha.

Talijan je u siječnju rekao da su mu potrebni odgovori na uvodnim utrkama prije nego što se uputio na još jednu kampanju 2021. godine. Izolirajući se kući u istočnoj Italiji, rekao je da ga je pandemija dovela u tešku situaciju.

Sljedeća objava

G-Power BMW M340i nova zamjena za M3

Kako nam slijedeća generacija modela BMW M3 još uvijek nije među nama, i njegov debi je možda pomaknut zbog trenutne situacije u svijetu, dobra je vijest da za sve nestrpljive postoji rješenje. Njemačka tuning kompanija G-Power otkrila je niz opcija uz kojih trenutno dostupni M340i možete softwerski nadograditi kako bi […]