Na prodaju je! Nissan Skyline GT-R R34 u originalnom paketu s ‘nikakvom’ kilometražom

Josip J

Nissan Skyline GT-R R34 je ime i prezime koje budi poštovanje svakog ljubitelja automobila.

Najskuplji Nissanov model danas je novi GT-R Nismo koji pokreće 3,8-litarski twin-turbo V6 motor, a koji razvija 600 KS i 652 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući toj snazi “stotku” lovi za svega 2,5 sekundi.

Performanse su očigledno impresivne, ali to ipak nije najskuplji Nissan koji je prodan ove godine. Tu “titulu” je odnio R34 GT-R M-Spec Nur lakiran u Milenimu Jade boju.

Nissan je proizveo nešto više od 1.000 primjeraka GT-R Nur modela, od kojih je njih 718 V-Spec II modeli, 156 njih u Millenium Jade boji, a s proizvodne trake je sišlo svega 285 M-Spec primjeraka od čega 144 u Millenium Jade boji.

Automobil je prodan za 33.205.000 jena, što iznosi oko 265.743 eura. Puno ili malo? Ipak treba imati na umu kako je prešao svega 6.817 km.

Foto: Netcarshow

Sljedeća objava

Mercedes okrenut budućnosti: Uskoro ukidaju ručni mjenjač

Mercedes-Benz se sprema uvesti velike promjene, a jedna od njih odnosi se i na ukidanje ručnih mjenjača. U planovima Mercedesa su električni AMG i Maybach modeli pa čak i elektrificirana G-Klasa. Sedani EQE i EQS će imati SUV varijante kako bi slijedili modele EQA i EQB. Ogromne investicije u “zelene” […]