Najpoznatiji hrvatski Golf dostiže rekordnu cijenu na humanitarnoj aukciji

Josip J

Poznata humanitarna akcija Vratimo Palčiće u Petrovu koja je prikupljala novac za obnovu Petrove bolnice u Zagrebu traje i dalje.

Akcija je pokrenuta kao Facebook grupa gdje ljudi putem aukcije skupljaju novac te je nakon uspješne prva akcije proširena na bolnice diljem zemlje.

Ono što je počelo kao inicijativa nekoliko Dinamovih navijača postalo je pokret kojem se priključila hrvatska javnost, ali i brojni poznati iz svijeta sporta.

Zahvaljujući akciji koju je pokrenula udruga Dinamo to smo mi, za Palčiće je prikupljeno više od sedam milijuna kuna.

Najveći hit među artiklima posljednjih je tjedana jedan vrlo zanimljiv Golf I. Iako je star, priča sjajnu povijest.

Radi se o vozilu koje je jedan fanatični navijač hrvatske reprezentacije obojao u nacionalne boje te vozio po čitavom svijetu prateći Vatrene. Tako su ga jednom prilikom potpisali su svi igrači reprezentacije iz posljednjih nekoliko generacija.

Posljednja ponuda vrijedna je čak 36 tisuća kuna, što znači da je na dobrom putu da sruši rekord kojeg zasad drži dres Herceg-Bosne koji je prikupio 45 tisuća kuna.

Podsjetimo, aukcija za Golf, kao i čitava akcija, traje do 31. kolovoza

Foto: Facebook

Odgovori

Sljedeća objava

Umalo! Pogledajte kako je automobil skoro pokupio biciklista na križanju u Zagrebu

Svi se s pravom ježe od same pomisli na prometne nezgode, ali i na one koje su se u zadnji tren izbjegle, pomišljajući na ono što je moglo biti. U Novom Zagrebu u ponedjeljak (24.8.) navečer, jedan je biciklist imao više sreće nego pameti. Automobili su, kako video “Prometne zgode […]