Najveće okupljanje Subarua za novi svjetski rekord

Martin K.

Ovo je najviše Subarua ikad prikupljeno na jednom mjestu. Specifično koliko i Guinnessovi rekordi. Ali to je ipak Guinnessov rekord. A jedan za kojeg mislimo da je zvučao stvarno dobro kad su se svi pokrenuli i odjurili kući.

Okupili su se na STI Subiefestu u SAD-u, s 1.751 raznih Subarua kako bi otpuhali prethodni rekord, pukih 549 Subarua, u vjetar. Čini se da su velika većina Subaru WRX, Impreze i Legacyi, ali među njima je bilo i SUV-ova.

Svaki pojedinačni vlasnik novčano je donirao dobrotvornoj organizaciji pod nazivom Feeding America. Vjerojatno možete pretpostaviti što ta dobrotvorna organizacija radi, a Subaru America poduplao je ukupni iznos donacija pa će ukupno 500 000 ljudi dobiti besplatni obrok od ove prigode. Palac gore za ovakve manifestacije.

Foto: TopGear

Sljedeća objava

Na prodaju je! Nissan Skyline GT-R R34 u originalnom paketu s 'nikakvom' kilometražom

Nissan Skyline GT-R R34 je ime i prezime koje budi poštovanje svakog ljubitelja automobila. Najskuplji Nissanov model danas je novi GT-R Nismo koji pokreće 3,8-litarski twin-turbo V6 motor, a koji razvija 600 KS i 652 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući toj snazi “stotku” lovi za svega 2,5 sekundi. Performanse su očigledno impresivne, ali […]