Nakon obustave proizvodnje vozila Jaguar Land Rover okrenuo se izradi vizira za zdravstvene djelatnike

Josip J

Obzirom na pandemiju koronavirusa, Jaguar Land Rover je potvrdio da će privremeno obustaviti proizvodnju u svojim proizvodnim pogonima u Velikoj Britaniji.

Namjera tvrtke je da se s radom nastavi u tjednu od 20. travnja, međutim ta odluka je podložna promjeni, ovisno o datim okolnostima.

Jaguar Land Rover preusmjerit će svoje strojeve kako bi započeo proizvodnju zaštitnih vizira za zdravstvene radnike kako bi pridonijeli borbi protiv koronavirusa.

Vizir je razvijen u suradnji s timom zdravstvenih stručnjaka. Obzirom da u Britaniji vlada nestašica osobne zaštitne opreme za osoblje koje je na prvoj liniji borbe protiv virusa Covid-19 ambicija je proizvesti 5000 vizira tjedno.

Inženjeri iz Centra za proizvodnju koji su dizajnirali i napravili vizire, sada razgovaraju s dobavljačima i partnerima kako povećati proizvodnju. Nadaju se da će stvoriti alat koji će omogućiti masovnu proizvodnju.

Svaki je vizir lica oblikovan tako da se može ponovo upotrijebiti i može se lako demontirati i očistiti prije ponovne uporabe.

Jaguar Land Rover nastavlja blisko surađivati ​​s vladom Velike Britanije i ponudio je svoje istraživačko i inženjersko znanje u ispisu 3D modela.

Odgovori

Sljedeća objava

Formula 1: Pogledajte u cijelosti kaotičnu Veliku Nagradu Monaca iz 1996. godine

Danas na F1.com i na Formula 1 YouTube kanalu prikazuje se još jedan klasik u cijelosti – i nećete ga htjeti propustiti. Velika Nagrada Monaca 1996. bila je jedna od najkaotičnijih, nepredvidivih i najzabavnijih utrka koje je svijet Formule 1 ikad vidio. Kišno vrijeme, vrhunski vozači koji rade netipične pogreške, […]