Naučite kako nacrtati 911 od Porscheovog šefa dizajna

Martin K.

U ovim vremenima svi smo kod kuće i trudimo se ostati zauzeti s nečim i biti kreativni kako nas ne bi preuzela dosada. Pa je tako u ovoj karanteni, američki magazin Car and Driver, došao je na ideju nazvati Michaela Mauera, šefa dizajna u Porscheu, te ga zamoliti da ih pokaže kako nastaje skica jednog od najpoznatijih automobila današnjice, Porsche 911.

U videu, koji traje nešto više od 13 minuta, Mauer je dao jako dobre savjete kako započeti i završiti skicu automobila. Kao na primjer, treba započeti sa prednjim kotačem te pomicati cijelu ruku dok radite krug kako bi on ispao što pravilnije. Možete se poslužiti i šalicom kave u ovom procesu.

No, da mi sada ne prepričavamo cijeli proces, preporučamo Vam da uzmete olovku i papir te pogledate video koji Vam donosimo u nastavku.

Foto: Porsche

Sljedeća objava

Proizvođači automobila i dalje testiraju na Nurburgringu, unatoč karanteni

Iako je velik dio globalne autoindustrije bio prisiljen zaustaviti se pandemijom koronavirusa, neki od njih i dalje naporno rade – posebno inženjeri koji razvijaju nove modele. Dok je veći dio Njemačke u uvjetima karantene, na Nurburgringu se i dalje mogu vidjeti automobili kako kruže poznatom stazom. Sve javne aktivnosti na […]