Nico Rosberg poklanja svoj Energica Ego električni motocikl

Martin K.

Prvak Formule 1 iz 2016.g., Nico Rosberg, odlučio je pokloniti svoj električni motocikl Energica Ego u dobrotvorne svrhe putem tombole. Energica Ego je električni super-motocikl s visokim performansama, koji stvara okretni moment od 215Nm i najveću brzinu od 241 km/h. Dvije dobrotvorne udruge fokusirane na djecu podijeliti će sav prihod od tombole – Stiftung RTL – Wir helfen Kindern i njegov partner Nestwärme u Njemačkoj, plus inicijativa Talijanskog Crvenog križa.

Pobjednik tombole, koja traje do 12. kolovoza, dobit će Energica Ego izravno od Rosberga u Monaku. U tombolju su uključeni putovanje i hotel za pobjednika i gosta, plus dostavu motocikla do sretnikove adrese. Datum sastanka s Rosbergom dogovarat će se između pobjednika i Rosberga, a minimalan iznos za sudjelovanje u tomboli je 5 eura.

Potpuno pilagođena Energica Ego uključuje mat crnu boju kao podsjetnik na Rosbergovu kacigu u F1, konstrukciju od karbona, sjedalo sa crvenim šavovima i Rosbergov logotip sa strane motocikla.

Nestwärme podržava obitelji s invalidnom ili teško bolesnom djecom koja su na kućnoj skrbi. Pandemija COVID-19 dodatno je otežala život ovim obiteljima, a Nestwärme radi na uklanjanju nekih pritisaka.

Program Talijanskog Crvenog križa „Vrijeme ljubaznosti“ koriste obitelji koje financijski trpe zbog posljedica borbe sa COVID-19. Shopping bonovi i donacije hrane pobrinut će se da se obitelji obuku i hrane.

Foto: VIPrize

Sljedeća objava

Nova bavarska limuzina, BMW M5 i M5 Competition

BMW M odjel napravio je svoj BMW M5 i BMW M5 Competition limuzine vrhunskih performansi bolje nego ikad sa nekim stilskim podešavanjem i vješto iskrenim konceptom rada. 4.4-litarski V8 motor s BMW M TwinPower Turbo tehnologijom stvara 600 ks u M5 i 625 ks u M5 Competition. Osmerostupanjski M Steptronic […]