Nova Dark Pro izvedba za popularni Ducati Scrambler 1100

Martin K.

Paleta Ducati Scrambler 1100 idealan je izbor za one koji vole putovati ne samo gradom, već i izvan urbanih središta, možda u društvu putnika, zahvaljujući motoru od 1.079 ccm koji karakterizira izdašan okretni moment dostupan iz niskih okretaja i spremnik od 15 litara koji vam omogućuje udobno rješavanje čak i najdužih putovanja.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO ima isti ikonski i originalan dizajn kao i druga dva modela iz ovog asortimana, Ducati Scrambler 1100 PRO i Sport PRO, a od svoje “velike braće” odlikuje se crnom mat bojom s dijelovima od prirodnog anodiziranog aluminija. , kao i retrovizorima u klasičnom stilu.

Što se tiče elektronike opremljen je – baš kao i ostali modeli obitelji 1100 PRO – Ducati Traction Control (DTC), posebno kalibriranim za ovaj model, i Cornering ABS-om, koji jamči maksimalnu sigurnost i okretnost u svim vrstama zavoja. Uz to, tri standardna načina vožnje (Active, Journey i City) pomažu i manje iskusnim motociklistima da pronađu pravu ravnotežu u korištenju elektroničkih komponenata, odabirom vlastitog stila vožnje.

Novi Ducati Scrambler 1100 Dark PRO dostupan je u svim Ducati zastupništvima od listopada 2020.g.

Foto: Ducati

Sljedeća objava

14. pole pozicija za Finca

Formula 1 se vratila na legendarni Nurburgring! Jučer se zbog lošeg vremena nisu mogli održati slobodni treninzi pa je sve bilo podređeno današnjem danu. Jurnjava kako bi se prikupilo što više potrebnih podataka i vijest dana: vratio se Hulk! Iz Racing Pointa danas su objavili kako se Lance Stroll ne […]