Okrenuli se struji: Range Rover Evoque i Land Rover Discovery od sada dostupni i kao plug-in hibridi

Josip J

Range Rover Evoque i Land Rover Discovery Sport su od sada dostupni i kao plug-in hibridi s emisijom CO2 od samo 32g/km i električnim dosegom do 66 km što je i više nego dovoljno za dnevne vožnje.

Novi trocilindrični 1,5 litarski benzinski motor s 200 konjskih snaga i automatski mjenjač s osam stupnjeva prijenosa u kombinaciji s električnim motorom od 109 konjskih snaga na stražnjoj osovini omogućuju malu potrošnju, izvrsne preformanse i pogon na sva četiri kotača.

Brzo punjenje omogućava 80 posto napunjenu bateriju za samo 30 minuta.

Pametan i fleksibilan PHEV sustav može raditi samo u električnom režimu, ili samo u režimu rada motora s unutrašnjim izgaranjem ili u kombinaciji, koristeći GPS i navigacijske podatke za optimizaciju učinkovitosti na svakom putovanju.

Odgovori

Sljedeća objava

MV Agusta poduzima sve mjere za nastavak proizvodnje

MV Agusta priprema se za nastavak proizvodnje motocikala u Vareseu, nakon što je prestala 26. ožujka zbog međunarodne zdravstvene krize koja je bila posebno teška za Italiju. Prema MV Agusta, uprava je radila na dizajniranju radnog mjesta koje je u skladu sa standardima onoga što tvrtka naziva “novom sigurnosnom kulturom”. […]