One-of-One Harley Davidson LiveWire

Martin K.

Električni Harley Davidson LiveWire već je prilično jedinstven motocikl sam po sebi, ali Harley je odlučio napraviti korak naprijed i stvoriti sasvim jedinstveni LiveWire kako bi ga ponudio na aukciji te donirao sredstva za pomoć u borbi protiv koronavirusa i fondu za oporavak.

Harley je na motocikl dodao niz dijelova od ugljičnih vlakana i novu grafiku, a potpisati će ga članovi Davidson obitelj. Kako bi ovaj motocikl bio još posebniji, radi se zadnjem proizvedenom primjerku LiveWire-a 500-ti od 500 predviđenih primjeraka.

Budući vlasnik, uz motocikl, dobiti će ekskluzivno iskustvo isporuke i „iza kulisa“ turneju u Milwaukeeu. Iskustvo će uključivati dvije avionske karte, smještaj za dvije noći, obilazak muzeja i pogled na prošlost i budućnost Harley Davidsona.

Aukcija će trajati do 26. svibnja, a prikupljena sredstva omogućit će bolje pružanje potrebnih usluga pojedincima i obiteljima koji se oporavljaju od COVID-19 bolesti.

Sljedeća objava

Audi priprema prvu digitalnu svjetsku premijeru za novu A3 obitelj

Audi trenutno priprema prvo predstavljenje novog modela u čisto digitalnom obliku: nova A3 obitelj bit će isporučena kupcima širom svijeta tijekom ove godine. Za to se mora pripremiti i obučiti oko 15.000 zaposlenika u prodaji i uslugama kao i oko 20.000 servisnih tehničara kod maloprodajnih partnera širom svijeta. S obzirom […]