Oregon Raceway Park oglašen za prodaju

Martin K.

Izgrađen 2008. godine, Oregon Raceway Park je 3.7 kilometara duga staza sa 16 zavoja, smještena u dolini Grass, Oregon, nešto više od dva sata istočno od Portlanda. Kad su Road & Track magazin 2019. godine na stazu odveli Lamborghini Huracán Evo i Ducati Panigale V4 S, nazvali su ga “tankim ogrtačem asfalta navučenim po brežuljcima, znatnim promjenama uzvišenja i višestrukim slijepim uzbrdicama zbog kojih se često nađete kako punim gasom gledate prema plavom nebu.” A ako imate dovoljno novca, možete ga čak i posjedovati, navodi se u ovom oglasu na Loopnetu.

Vlasnici Oregon Raceway Park-a stavili su na prodaju objekt, kao i 434 hektara imovine. Uz fantastični asfalt, tu su prostorije za tuširanje s tuš kabinama, pomoćna prostorija za hitnu pomoć, benzinska pumpa s dvije pumpe i objekt sa 12 garaža. Tu je i više od 100 hektara nerazvijenog zemljišta koje se može koristiti za poljoprivredu ili drugu namjenu.

Ako vas zanima stvarna kupovina mjesta, postoji mala „kvaka“: Prema oglasu, novi vlasnik mora poštivati ​​sve trenutne rezervacije, buduće rezervacije, najmove i ugovore sa trenutnim tvrtkama za održavanje objekta.

To znači da ne možete samo kupiti stazu i izbaciti sve automobile privatnih vlasnika koji su trenutno u pohranjeni u garažama, otkazati nadolazeći „track day“ ili utrke. Sve ih morate pustiti u svoj posjed. Ali na kraju, nakon što sve rezervacije prođu, a zakupa je istekne, sve možete imati samo za sebe. Ako je to ono što tražite.

Foto: Oregon Raceway Park

Sljedeća objava

Predstavljena nova BMW ALPINA B5

U skladu sa novom peticom iz BMW-a, ALPINA nam donosi i svoju verziju popularne serije 5 nazvanu ALPINA B5. 4.4-litreni V8 motor s bi-turbo punjenjem donosi impresivnu snagu od 457 kW (621 KS) i maksimalni okretni moment od 800 Nm, dostupan od samo 2000 o / min. Kako prenosi Alpina, […]