Ova ‘jet’ limuzina spremna je za cestu, a njena unutrašnjost još više oduševljava

Josip J

Dozvolite da vam predstavimo Learmousine, odnosno jet s kotačima umjesto krila.

Learmousine je djelo Dana Harrisa i njegovog tima koji su započeli ovaj projekt od nule. Tim je proveo dvije godine razvijajući okvir koji je uspio podnijeti težinu zajedno s ovjesom i cijelim pogonskim sklopom.

Ekipi je trebalo gotovo 13 godina da vidi konačni rezultat, koji je debitirao u Dallasu 2018. godine.

Pokretan Vortexovim  8.1 litrenim V8, motorom daje 330 KS i gotovo 610 Nm okretnog momenta. Međutim, to ne ćete teško čuti jer ima unutra sustav zvučnika od 17.000 vata.

Unutrašnjost možda i nije ono što biste očekivali u Learmousinei. Dok su tradicionalni jetovi obično opremljeni udobnim bež kožnim sjedalima i drvenim namještajem nalik luksuznom salonu, ovaj je više poput noćnog kluba. Prvo što vidite je beskonačni pod i hrpa neonske rasvjete. Naravno, tu su i veliki TV i mini bar.

Kako to izgleda s mjesta vozača? Iako je nadzorna ploča u osnovi iz prve generacije Chevrolet Silverada, postoje zanimljivi detalji poput četiri masivna ekrana na kojima se vide mrtvi kutevi. Kako biste se osjećali poput pilota zrakoplova, iznad glave se nalaze prekidači, pomoću kojih možete prilagoditi osvjetljenje i glazbu.

Foto: Mecum Auctions

Odgovori

Sljedeća objava

Shelby predstavio Mustang GT500 sa preko 800 ks

Dobrodošli u divlji, divlji svijet Shelby GT500 Signature Edition. Sigurno postoji mnogo Vas koji su razmišljanja da je 760ks u standrdnom Mustang GT500 sasvim dovoljno za auto takvog kalibra. Međutim, ljudi u Shelbyu smatraju da može i više. Odlučili su ponuditi paket nadogradnje motora koji 5,2 litreni V8 diže na […]