Ovakvu utrku još niste vidjeli! Svi se možete uključiti, jeftino je i sasvim sigurno

Josip J

Zasigurno da je auto-moto sport opasno natjecanje u kojem su živote izgubili brojni legendarni vozači.

Osim što je opasan, on je i veoma skup. Zato imamo i malo hrvatskih predstavnika u takvim natjecanjima. Ipak, čini se da postoji nada.

Ova utrka je u potpunosti sigurna i izgleda točno onako kako ste zamišljali ukoliko ste se ikada kao dijete igrali s autićima.

Sve možete vidjeti na Youtube kanalu 3Dbotmaker, a možete i sami sudjelovati u ovoj utrci. Ako želite biti dio zabave, sve što trebate jest poslati im svoj autić.

Službena pravila nalaze se na stranici 3Dbotmaker.com. Na njihovoj web stranici možete naći i trgovinu ukoliko želite sami napraviti svoj mali stroj.

Ako vam se pak ne da prolaziti kroz sva njihova pravila, uz malo mašte i slobodnog vremena možete složiti svoju stazu i uživati u vlastitoj igri.

Sljedeća objava

Hyundai i30N od sada i sa automatskim mjenjačem

Hyundai je zaključio da je vrijeme za zatezanje bora te predstavio redizajn svojeg i30N modela. Jedan od najboljih autsajdera u svijetu hatchback modela visokih performansi. Neumoljiviji od Civic Type R-a, premda gotovo jednako ugodan za život kao Golf GTI, donio je pomutnju u redove konkurencije čim je ugledao svijetlo dana. […]