Pogledajte kako se McLaren gotovo utopio u poplavi

Martin K.

Kad god vidite poplavljenu cestu ispred sebe, uvijek biste se trebali zapitati: Je li prelazak ovog vrijedan rizika? Jeste li zaista voljni kockati svoj automobil?

A ako vozite sportski automobil kao što je McLaren, to čak i ne bi trebalo biti pitanje.

Ne zavaravajte se naslovom videa koji kaže Lamborghini. Čini se da je sportski automobil koji je prošao kroz poplavu McLaren 570S temeljem konfiguracije stražnjih svjetala.

Kako je objavio News 2, u Charlestonu u Južnoj Karolini u četvrtak su poplavljene brojne ceste zbog jakih oluja. Kao što se vidi u videu, nekoliko vozila se vozilo kroz duboku poplavu, uključujući McLaren.

Srećom, News 2 prenosi da je vozač vozila bio u redu, ali nakon što je prošao kroz sito i rešeto, automobil “nije zvučao sjajno”.

Neka ovo služi kao podsjetnik da se poplave treba izbjegavati pod svaku cijenu, bez obzira kojim automobilom vozite. Sigurnost bi vam uvijek trebala biti glavna briga.

Foto: YouTube

Sljedeća objava

Najnoviji koncept - Koenigsegg RAW

RAW, kako je nazvan ovaj koncept automobila, dolazi nam od 23-godišnjeg studenta Esa Munstonena, koji je, nećete vjerovati, stažirao u Koenigseggu. Ideja se sastoji od futurističkog hiper automobila pod zamišljenom podmarkom Koenigsegga, RAW. Kompletan projekt nadgledao je, nitko drugi nego, Christian von Koenigsegg i šef dizajna Sasha Selipanov. Esa kaže […]